Thcs Lê Quý Đôn - TP Hải Dương

Raquo; THƯ VIỆN ĐỀ THI, ĐÁP ÁN. Raquo; THƯ VIỆN BÀI GIẢNG. Raquo; TÀI LIỆU. Văn bản chi đa o. Raquo; Đăng nhập. Raquo; Đăng ký. Raquo; Quên mật khẩu. 2023 ICT Thứ sáu, 14082015. Giới thiệu về trường. Thành tựu nhà trường. Cơ cấu tổ chức. Tổ Khoa học tự nhiên. Tổ Khoa học xã hội. Tổ các môn chung. Bài hát truyền thống. Tin tức, sự kiện. Thông báo của trường. Hoạt động Đoàn - Đội. Kết quả thi đua tuần. Hoạt động ngoài giờ. Hoạt động Công đoàn. Tin tức hoạt động. Trang sáng tác của Nhà. Khoa học tự nhiên.

OVERVIEW

This domain thcslequydon.org currently has a traffic classification of zero (the lower the superior). We have sifted zero pages within the domain thcslequydon.org and found fifteen websites interfacing with thcslequydon.org. We were able to unearth one contacts and locations for thcslequydon.org to help you contact them. This domain thcslequydon.org has been on the internet for seven hundred and twelve weeks, twenty-four days, seven hours, and forty-four minutes.
Links to this site
Locations
Online Since
Nov 2010

THCSLEQUYDON.ORG RANKINGS

This domain thcslequydon.org has seen variant levels of traffic until the end of the year.
Traffic for thcslequydon.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for thcslequydon.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for thcslequydon.org

THCSLEQUYDON.ORG HISTORY

This domain thcslequydon.org was registered on November 10, 2010. It is now seven hundred and twelve weeks, twenty-four days, seven hours, and forty-four minutes young.
REGISTERED
November

SITE SPAN

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEB PAGE

WHAT DOES THCSLEQUYDON.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of thcslequydon.org Mobile Screenshot of thcslequydon.org Tablet Screenshot of thcslequydon.org

CONTACTS

TID

ha duong

24 Hoa Ma

HaNoi, HaNoi, 10001

VN

THCSLEQUYDON.ORG HOST

We discovered that a lone root page on thcslequydon.org took three thousand seven hundred and eighty-seven milliseconds to load. Our parsers could not discover a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider this site not secure.
Load time
3.787 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
123.30.212.110

NAME SERVERS

ns53.domaincontrol.com
ns54.domaincontrol.com

SERVER OPERATING SYSTEM

I observed that this website is operating the Apache/2.2.15 (CentOS) operating system.

Thcs Lê Quý Đôn - TP Hải Dương

DESCRIPTION

CONTENT

This domain thcslequydon.org states the following, "Raquo; THƯ VIỆN ĐỀ THI, ĐÁP ÁN." Our analyzers observed that the website stated " Raquo; THƯ VIỆN BÀI GIẢNG." The Website also stated " Văn bản chi đa o. Raquo; Quên mật khẩu. 2023 ICT Thứ sáu, 14082015. Tổ Khoa học tự nhiên. Tổ Khoa học xã hội. Tin tức, sự kiện. Hoạt động Đoàn - Đội. Kết quả thi đua tuần. Trang sáng tác của Nhà."

VIEW OTHER DOMAINS

Trường THCS Liên Thủy

TOA N HO C and TUÔ I TRE. KH ĐIỀU TRA PHỔ CẬP NĂM 2015. KH TỔ CHỨC THI ĐẤU HKPĐ HÈ 2015 CẤP HUYỆN. KH KHẢO SÁT MÔN TIẾNG ANH 6. HỖ TRỢ DẠY VÀ HỌC. THƯ VIỆN-Y TẾ HỌC ĐƯỜNG. HOẠT ĐỘNG ĐOÀN - LIÊN ĐỘI.

Trường THCS Lộc Thủy - Lệ Thủy - Quảng Bình

XEM VIDEO HÒ KHOAN CỦA HỌC SINH 6B, 8B. CÔNG KHAI CƠ SỞ GD. GIÁO DỤC KỸ NĂNG SỐNG. CÁC BÀI HÁT VỀ LỆ THỦY. MẪU PHIẾU BỔ SUNG LÝ LỊCH. MẪU BIÊN BẢN KIỂM TRA SỔ GHI ĐẦU BÀI.

Trường THCS Long Hưng A

Thần tượng Bác Hồ qua nguồn cảm nhận từ phía bên kia. Để có thêm tài liệu tham khảo trong cuộc vận động nghiên cứu, học tập, làm theo tấm gương đạo đức Hồ Chí Minh và nhân dịp kỷ niệm 40 năm làm theo di chúc của Người, báo điện tử Đảng Cộng sản Việt Nam đăng bài viết của tác giả Trần Chung Ngọc, đăng trên web sachhiem. net ngày 17-5-2007, báo Văn nghệ TPHCM đăng lại ngày 13-8-2009.

Default Parallels Plesk Panel Page

This page is generated by Parallels Plesk Panel. The leading hosting automation software. You see this page because there is no Web site at this address. Create domains and set up Web hosting using Parallels Plesk Panel. Parallels is a worldwide leader in virtualization and automation software that optimizes computing for consumers, businesses, and Cloud services providers across all major hardware, operating systems, and virtualization platforms.

Trường THCS Lý Tự Trọng

Thầy và Trò trường THCS Lý Tự Trọng quyết tâm thực hiện thắng lợi kế hoạch nhiệm vụ năm học 2014 - 2015. Tổ Toán - Lý - Tin. Tổ Sinh - Hoá - Địa. Tổ NN - ÂN - MT - TD. Tin tức - Sự kiện. Giáo dục - Đào tạo. Văn bản - Hướng dẫn. Bình văn, bình thơ. Hoạt động Văn nghệ - TDTT.